Leila bakar och jag njuter

 
 
Coconut Swirl Brownies

Browniesmet

  • 500 g mjukt smör
  • 2 dl strösocker
  • 2 msk vaniljsocker
  • 2 dl kakao av god kvalitet
  • 1 dl ljus sirap
  • 1 tsk salt
  • 8 ekologiska ägg
  • 2 1/2 dl vetemjöl

Kokossmet

  • 4 msk strösocker
  • 2 dl vispgrädde
  • 6 dl kokosflingor
  • 4 äggvitor
  • 1/2 msk vaniljsocker
  • Smör till plåten 
  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Vispa smör, strösocker och vaniljsocker vitt och krämigt.
  3. Rör ner kakao, sirap och salt.
  4. Rör i ett ägg i taget och vänd till sist ner vetemjölet.
  5. Gör kokossmeten: Blanda strösocker, vispgrädde, kokosflingor, äggvitor och vaniljsocker i en skål.
  6. Lägg ett bakplåtspapper i botten av en ugnsplåt med kant och smörj insidan av kanten med smör.
  7. Bred ut browniesmeten i formen och skeda/ringla ut kokos-smet över den.
  8. Marmorera smeten med en kniv genom att dra ett ringlande mönster genom hela kakan.
  9. Grädda kakan i mitten av ugnen i cirka 25 minuter. Prova med en sticka, den ska vara lite kladdig.
  10. Låt plåten med brownies svalna och skär den sedan i rutor. 

På Leilasgeneralsstore.com hittar du min finabakplåt!

 
Mums! //CaroLine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0