RockigRomantik eller...

 
RockigRomantik med spets,pärlor,glitter och glamor blandat med det icke perfekta oskyldigt rena. Jag tycker om gamla möbler som har en histora och repekterar det men ÄG möbeln och sätt din egen prägel på den och skapa din egen historia...
 
 Spänning och karaktär skapas av att våga gå utanför ramarna. Ett viktigt tillägg här glöm inte att kolla in golvet i första bilden lite extra, visst är det vackert?!
 
 
 
Väska: http://shop.twisttango.com/
Golvet: http://janetshomeanddecoration.blogspot.se/
Halsband: http://rockstil.se/
Tapet: http://www.rusta.se/ (bild längst ner till höger)
Lampa: http://glasverandan.se
Fåtölj: http://www.handladesign.se
 
 
 
I kontrast till RockigRomantik gillar jag den fräscha Sportiga stilen. Att mixa dessa stilar är i mina ögon lite svårt trots att jag har uppfattningen att omge dig med de saker du tycker om  och de passar ihop.
I detta fallet kommer inte bara min färgpolis utan även min stilpolis att knacka på min dörr ;) Det som skulle få avgöra vilken av dessa stilar jag skulle välja är hur huset och rummen ser ut, ljusa el mörka, stora fönster, högt till tak mm.  ???
 
 
Klocka: http://www.rebelsport.se
Byxor/Handskar: http://shop.fightergirls.com
Skor: http://www.puma.com/
Hängfåtölj: http://www.treehugger.com
Rum: http://www.bjurfors.se/
 
Söndagsförmiddag, det doftar höst och solen skiner, har haft en natt utan någon sömn alls och tv´n känns som min bästa vän just nu! Min kreativa sida brukar arbeta som bäst när jag är trött, så här arbetars det! //CaroLine
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0