Kristallglittrande kväll...

Går Avenyn upp och det är blåsigt och kallt men det regnar faktiskt inte underifrån! Längst upp viker vi av,
det glittrar och lyser vackert i de stora panoramafönsterna. Välkomnande med bubbel och trevliga människor i dörren. VardagsLyxen är här!
 
...en spännande och mycket trevlig Inredningskväll väntar där Kristallkronan är i fokus! Inger, en go vän var med mig. Hon hittade mycket vackert som skulle kunna passa i hennes hem. :) Det gjorde självklart jag me!
Kolla inte bara in den blingande och underbara Kristallkulan utan kolla även in den randiga Träväggen
som är helt rätt i tiden! En läcker kombination till den moderna kristallkronan! En annan personlig favvo blev ljuslyktan/bollen med den smarta upphängningen = "Ernst"lösning.
De vackra kristallhjärtanen är handgjorda och enkla i sin stil, vackrast i en grupp. Med röda band till Jul
är ju perfekt julklapp eller ett enkelt julpynt.
c/o Home är ett familjeägt företag här i Göteborg. Viktig grundsten i affärsmodellen är den egna tillverkningen. Den gör att de kan vara unika genom otaliga valmöjligheter i utformningen av en unik möbel för en lika unik kund. Den gör även att de slipper mellanhänder och kan erbjuda möbler till ett mycket bra pris.
Besök här eller butiken :) http://www.cohome.se/
 
 
Kvällens tema var handgjorda Kritallkronor från Hultsfred. En trevlig och mycket engagerad man Roger Svensson ,ägare av företaget var där och föreläste och visade en del av sina verk. Alla kristaller knyts förhand, ingenting är maskintillverkat vilket gör att de passar mycket bra in i c/o Homes koncept därav sammarbetet :)
 
Fakta: högre blymängd ger mer klarare kristaller och fler färger. Skarpt slipade kanter påverkar dess skimrande effekt. Fram till 50-talet bröts det bergskristall. Strass har högst blymängd och de är då dyrast.
Äkta och riktigt gjorda är när knytandet på länken har extakt avstånd mellan kristallerna och alla knutar är neråt.
 
 
Inspirationen sattes verkligen igång när man fick känna och plocka i "bling" lådan. Underbara dekorationer som kan användas på massor av olika sätt... på krukor och blomsterpinnar, vid personliga dukningar, ihop med tavelramar ooch speglar. Ojojoj vad de är Vackra! Framtidens prismor kommer att ha mera färg infällt i glaset. 
 
 Jag tackar med glitter i ögat för en mycket trevlig och lärorik kväll! //CaroLine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0