Hemma hos Nina, Ante o Bloody Nails

Det känns redan i trapphuset att där innanför denna dörr finns ett speciellt hem. Pärlplattan på dörren symboliserar pyssel och prylar...
 När sedan dörren öppnas strålar det värme ut ur den röda hallen. 
Värme kommer det även från det lyxiga guldet! Hallen är väl genomarbetad, perfekt för ett första personligt välkomnande!  Kolla in taket, vilket härligt mönster och samma runda form som mattorna. 
Linje genom hemmet är More is More och mycket färg med personliga prylar! 
 
Köket är färgglatt och fullt av cupcakes. Det är helt klart en samlarfamilj som älskar prylar som bor här :)
Jag kan se ett skönt gäng färgglada och bildrika ;) tjejer sitta vid detta bord och dricka kaffe i 50-tals koppar och på bordet finns det ett fint porslins fat med 7 sorters kakor. (kanske inte hembakat av Nina men ...)
 
Soffan är hemmets favoritmöbel :) stor mjuk och med mycket kuddar och filtar, fungerar för både "bompa"barnmys,sena kvällar med film eller musik. Hemmets hjärta är då även Vardagsrummet där soffan står och därifrån har man överblick. Nej, det är ingen porslinshund utan det är fine Balder som posar.
Omfixning för olika säsonger görs genom filtar och massor av värmeljus på hösten och balkongfix till sommaren.
Rensa ut prylar det görs bara inte, notoriska samlare. Psst jag har fått ett par Utrensade vackra ljuslyktor av dig Nina. ;) de används flitigt.
Bollfransar och led ljusslingar på hyllkanterna, överallt och varsom helst är Nina och Antes bästa nya idé!
Inspiration hämtas från kitsch, tiki, religiösa föremål, färg, musik och subkulturer. De får en spänning och härlig blandning, hemmet blir mycket personligt och roligt!
Sovrummet har en ärtig grön färg som ger energi och man blir pigg. 
 
Hemmet har ingenting som inte gillas av de boende! Andras hem som har bokstäver med citat är det värsta som finns och skulle aldrig komma in i detta hem. 
Ante står för musiken och ljuden i hemmet. Skulle det bjudas in en Kändis på något gott så skulle det bli ZZ Top och de skulle bjudas på Antes marängtårta med färska bär.
Jag hade gärna kommit på det besöket! :) go musik och go fika....
 
Bloody Nails bor i hemmet men kommer en vacker färgglad dag att flytta in i deras nyköpta hus med extra lokal eller källare. Gå in och boka en tid och få dina naglar fixade av Nina :) 
 
Hos Lejudds finns färg, värme, humor och mycket spänning! Framtidsplaner och kärlek finns i luften, ett positivt, skönt hem.
 
Mitt inredningstips till er spontant är:  måla även taket i färg eller takmålning/tavla, fräck och passande effekt! :)
Tack för att jag fick göra detta HEM-reportage hos Er!  
Glitter från //CaroLine
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0