Parhem till Barnhem

Söndagen denna helg kommer jag att åka hem till Jessica Olofsson med familj :) Jag ska hjälpa dem med
ett nytänk & ommöblering från parhem till barnhem! 
Vart hittar de sin egna rofyllda plats? Hur får de plats med allt? Använder de boendet på ett annat sätt idag och har de rätt möblering för det? Hur mycket ska de göra om de snart ändå ska flytta?
 
 
Givetvis att bli ett Inredningsreportage också där lite idéer från besöket presenteras. När jag sedan någon dag senare Öppnar deras Dörr är ni varmt Välkomna på besök här på mitt BloggHem :)
 
//CaroLine

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!
Vi ser storligen fram emot besöket! Har just bestämt oss för att inte flytta till ett kompromisshem på vägen till radhuset vi egentligen längtar efter (eftersom vi inte vill att vår lilleman på 2,5 år ska behöva byta dagis mer än en gång) och planerar därför att "stå ut" i vår trånga 3:a på 65 kvm ett tag till.

Varmt välkommen hem till oss för att skaka om i våra möbler och tankar! Vi behöver nya perspektiv och kreativa idéer kring allt från förvaring till hur man får egentid på liten yta.

Ser fram emot att börja om, fast på samma ställe. :)

//Jessica

Svar: Hej, det här fixar vi med nytt tänk och lite nya idéer, när vi är klara och ni har landat kommer Ert nya boende! ;) ses på söndag! Kram //CaroLine
CaroLine

2012-10-19 @ 20:50:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0